Művészi akt / Boudoir / Glamour fotózás Hölgyeknek

Harmóniában test & lélek

Fotózásra elsősorban sosem a képek miatt érkeznek az emberek, hanem az önmagukban és a nézőkben generált érzésekért! Az elvárások a fotós felé mindenki részéről ugyanazok: „Mutasd meg, hogy szép vagyok!” A művészi aktfotózás az egyik legmélyebb műfaj, éppen ezért óriási felelősséggel is jár. Minden alkalom hatalmas megtiszteltetés, amikor valaki megosztja a fotóssal azt az intim belső világot, amibe csak nagyon kevesek nyerhetnek betekintést.

A művészi fotók esszenciája 

A művészi aktok titka, hogy valójában a lélekről szólnak, mivel olyan határtalan szabadság megélését teszik lehetővé a stúdióban, mely során a modell igazán önmaga tud lenni, mindenféle megfelelési kényszertől és a társadalmi elvárások súlyától mentesülve. Ebben a nyílt és rendkívül sérülékeny állapotban a fotósnak tökéleteset kell alkotnia. A modelltől kapott bizalom az érzékien megörökített pillanatokban kerül  viszonzásra, ebben pedig nem szabad hibázni. Vékony jégen táncol ilyenkor ugyanis a kamera mögött álló művész, hiszen egy kattintással vagy az egekbe emeli a modell önbizalmát vagy porig rombolja azt.

Mit adhat egy művészi aktfotózás?

Időt és teret a kibontakozásra, valamint lehetőséget, hogy kiszakadj kicsit a mindennapi szerepeidből és csak befelé figyelhess. A szépség mindenkiben ott rejlik, így kétségkívül benned is! Még ha talán nem is gondolnád… Fotóművészként pedig a küldetésem, hogy képek formájában mindezt látható tegyem számodra. Végigsegítelek azon az úton, ahol átlépheted a határaidat. Lehet, hogy egy olyan oldaladat sikerül kihoznunk, melyet még magad sem ismertél igazán, de vágytál rá, hogy egyszer megélhesd! 

Hogyan történik a fotózás?

Magát a fotózást lehetőség szerint mindig egy személyes egyeztetés előzi meg, mely történhet személyesen a stúdióban, ha pedig ez nem megoldható, akkor online vagy telefonon is. Ez egy kötetlen beszélgetés, ahol elmesélheted az elképzeléseid és kicsit megismerhetjük egymást. Lényegében itt dől el a legfontosabb dolog, hogy rám tudod-e bízni magad és úgy érzed-e, hogy én lennék a legmegfelelőbb művész az akt / fehérneműs fotósorozatod megalkotására. Ez az előzetes találkozó sokkal gördülékenyebbé teszi a későbbi fotózást, hiszen már lelkileg mindketten jobban egymásra hangolódhatunk. A fotózás során pedig abszolút rajtad múlik, hogy mit hozunk ki ebből a néhány órából, természetesen segítek instrukciókkal és beállításokkal, de mindig arra törekszem, hogy az ösztönös mozdulatokat örökítsem meg. Kb. 2-3 órára van szükség, hogy oldott és változatos stílusú képeket készíthessünk. A fotózást követően idő függvényében közösen átnézzük a fotókat, a kedvencekből néhányat pedig akár már a helyszínen retusálok, hogy teljes legyen az élmény. A képeket Dropbox tárhelyre töltöm fel, és már a fotózás végén meg is osztom Veled az összes elkészült fotót.

A fotózás mellé igény szerint profi fodrászt (+12.000 Ft) és sminkest (+15.000 Ft) is tudunk biztosítani előzetes egyeztetés esetén.

Amennyiben ajándékba adnád a fotózást, egyedi koncepcióban gondolkodnál, vagy bármilyen további kérdésed lenne, örömmel fogadnám a megkeresésed az elérhetőségeim valamelyikén!

Ezért szerettek velem alkotni az ügyfeleim...

Művészi akt / glamour fotózás csomag

(A csomag tartalmán felül minden további kép retusálása: 4.990 Ft / db)

 
 
  • Díjmentes személyes konzultáció a stúdióban portfólió fotózás előtt.


    30 perc

    Ingyenes
  • fotózás stúdióban ◾ sejtelmes & nőies stílusban ◾ 15 retusált kép


    3 óra

    79 990 magyar forint