Portfólió és divatfotózás New York-ban

2022. 06. 21-28.

 

New york-i életérzés, ahogy Te látod

Egy fotózás mindig mérföldkő, hiszen kiragad néhány jelentőségteljes pillanatot életünk könyvéből. Sokszor kapom azt a visszajelzést a modelljeimtől, hogy ezt az élményt receptre kellene írni minden Nőnek és Férfinak. Talán túlzásnak tűnhet, de egy-egy profi fotósorozat tényleg képes megváltoztatni az ember életét. Fotósként küldetésemnek tekintem, hogy minél több embert részesíthessek egy ilyen átütő élményben, ahol a képeken igazán szépnek láthatod magad.

Sokszínű egyéniségek egy ezerarcú világvárosban

Számomra mindenki egyéniség és hiszem, hogy rejlik benne valami különleges, ami megkülönbözteti és kiemeli a tömegből. Művészként egyenesen kerülöm a sablonosságot és a futószalag megoldásokat. Sokkal inkább igyekszem átadni a modelljeim egyediségét olyan képeken keresztül, amik akár arra is érdemesek, hogy kinyomtassuk és a falra akasszuk őket. Amellett, hogy New York városa rendkívül impozáns, számomra az ott élő emberek sokszínűsége és mentalitása az, ami igazán inspirálóvá teszi.

Minden művész New York-ról álmodik

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy New York mekkora bakancslista nem csak a magyar, de gyakorlatilag az összes művésznek, fotósnak. Valahol mindig ott motoszkált bennem, hogy bárcsak egyszer kijutnék ide, viszont mióta elkezdtünk 5 éve Bánhalmi Norberttel közösen dolgozni, ez a vágy csak egyre jobban fokozódott. Norbi neve ismerősen csenghet a new york-i magyarok számára, hiszen több fotókiállítást is megvalósított már a nagy almában, s egyedi látásmódjával azóta is rendszeresen alkot New York utcáin.

Hello New York, júniusban érkezem

Az álmom beteljesülni látszik, ugyanis június végén Norbival tartok a következő new york-i útjára. Lévén, hogy van még néhány szabad napom ez idő alatt, szeretném a referenciáimat bővíteni minél különlegesebb fotósorozatokkal. Örömmel alkotnék a kint élő magyarokkal, hogy általuk fedezhessem fel a város legjobb helyeit és valósíthassam meg a legvadabb ötleteket.

 

A portfólió fotózás 300 $. Az ár tartalmazza az összes kép átadását és 10 db retusált képet.

Időpont: 2022. 06. 21-28.

 

Akár Te magad vágysz egy magazinba illő new york-i fotósorozatra, akár ajándékba adnád egy számodra fontos személynek, kérlek, írj nekem, hogy átbeszélhessük az elképzeléseid!

 
TOP 100 OF HUNGARY LOGO.JPG
Ügyfeleink értékelései alapján stúdiónkkal bekerültünk a TOP 100 magyar fotós közé