Társkereső fotózás, Divat - & Portfólió fotózás

Stúdió az egész világ

A portfólió fotózás során a határtalan kreativitás felszabadító érzésében osztozom fotósként a modelljeimmel. Tapasztalattól függetlenül mindenkit modellnek hívok, aki a kamerám elé áll, hiszen az a néhány órás közös alkotás csakis róla szól, Ő van az abszolút középpontban. Én pedig lényegében egy kreatív partnerként segítek abban, hogy az elképzeléseit sablonosságtól mentesen képi formába öntsük. Legyen szó stúdiós vagy kültéri fotózásról, az autentikusság mindig kiemelt szerepet kap.

A „wow hatás” elérése érdekében számtalan kiegészítő, háttér, és fénytechnikai eszköz áll rendelkezésre. Ahhoz, hogy a leginkább Hozzád illő fotósorozatot készíthessük, mindenképp javaslom az előzetes díjmentes személyes egyeztetési lehetőséget! Ezen az alkalmon átbeszélhetjük az elképzeléseidet, előkészítjük a portfólió fotózás részleteit, valamint megismerjük egymást, hogy már ismerősként térhess vissza a fotózás napján.

Mit adhat egy portfólió fotózás?

Énidőt, s egy olyan élményt, amire évek múlva is emlékezni fogsz. Itt nem kell megfelelned senkinek, kiszakadhatsz a mókuskerékből és a mindennapi szerepeidből. A portfólió fotózás során bárki lehetsz, akit elő szeretnél hozni magadból, átlépve a saját határaidat. Lehet, hogy egy olyan éneddel találkozol majd az alkotás során, melyről nem is sejtetted, hogy benned lakozik, s csak a megfelelő alkalomra várt, hogy megmutassa arcát.

Profilképek és divatfotók, melyeknek lelke van

Legyen szó bármilyen fotóról, akár társkeresőre, akár a párunknak ajándékba szánt, vagy közösségi médián megjelenő képről, valójában önmagunk számára készítjük a fotókat. Hiszen egy-egy jól elkapott fénykép magabiztossággal, egy adott életszakaszhoz fűződő emlékekkel és energiával tölt fel. Bepillantást ad a testen keresztül a lélekbe is, s ettől válik valódivá, őszintévé és tisztává. Ha a szívünkre tesszük a kezünket, lényegében mind erre vágyunk, csak a mai felgyorsult, sokszor felszínessé váló világban nem lassulunk le eléggé, hogy átjárhasson minket ez az érzés.

Régebben írtam egy cikket a Kanyar Magazinba a fotózás pszichológiájáról összefoglalva a szakmai hitvallásomat, melyet itt olvashatsz el.

Hogyan történik a fotózás?

Ahogy az imént már utaltam rá, mindig beszélgetéssel indítunk, ha lehetőség nyílik rá, akkor már a portfólió fotózást megelőző alkalommal. Egy változatos sorozat összeállításához kb. 2-3 órára van szükség. A fotózást követően idő függvényében közösen átnézzük a fotókat, a kedvencekből néhányat pedig már a helyszínen retusálok, hogy teljes legyen az élmény. Ezen a ponton még inkább a Te ízlésednek megfelelően tudom alakítani az utómunkát, hiszen végigkövetheted a folyamatot, ahol a visszajelzéseid beépítésével áll össze a végeredmény. A képeket Dropbox mappába töltöm fel, amit már a fotózás végén meg is osztok Veled.

A fotózás mellé igény szerint profi fodrászt (+12.000 Ft) és sminkest (+15.000 Ft) is tudunk biztosítani előzetes egyeztetés esetén.

 

Ha csak 1-2 jó fotóra lenne szükséged üzleti vagy hétköznapi stílusban, akkor ide kattintva megtekintheted az erre vonatkozó portré csomagjaimat. Ha pedig glamour / boudoir, esetleg művészi akt fotózás az, amiben gondolkodsz, akkor kattints ide a részletekért.

Amennyiben ajándékba adnád a fotózást, egyedi koncepcióban gondolkodnál, vagy bármilyen további kérdésed lenne, örömmel fogadnám a megkeresésed az elérhetőségeim valamelyikén!

 
Ezért szerettek velem alkotni az ügyfeleim...
 

Porfólió fotózás csomagok

(A csomag tartalmán felül minden további kép retusálása: 4.990 Ft / db)

 • Díjmentes személyes konzultáció a stúdióban portfólió fotózás előtt.


  30 perc

  Ingyenes
 • fotózás stúdióban & kültéren ◾ 3-4 ruhaszettben ◾ 7 retusált kép


  2 óra

  54 990 magyar forint
 • fotózás kültéren & stúdióban ◾ korlátlan átöltözés ◾ 15 retusált kép


  3 óra

  74 990 magyar forint
 • fotózás stúdióban ◾ sejtelmes & nőies stílusban ◾ 15 retusált kép


  3 óra

  79 990 magyar forint