Egyetemista portréfotózás

- UniCard birtokosoknak -

Minőségi fotók önéletrajzba, profilképnek, társkeresőre vagy épp a nagyinak a falra.

Mindössze 1 óra alatt!

 

Ha többet akarsz az átlagnál...

 

...nem elég csak jelen lenni, de ki is kell tűnni a tömegből! Egy profi fotó segíthet ebben, legyen szó akár szakmai platformon, akár social media-ban való megjelenésről. A Facebook, Instagram, LinkedIn, Tinder stb. mind olyan felületek, ahol a képek sorsdöntők és azonnal hatnak. Vagy bevágódsz vagy elvágódsz.. ilyen egyszerű. Próbálhatnánk szépíteni, de a legtöbbször pillanatok alatt ítélünk és döntünk mindenről és mindenkiről. Az első benyomás után már rögtön megfogalmazódik bennünk: tetszik/nem tetszik és utóbbi esetben már megyünk is tovább. Ezért is nagyon fontos, hogy legyen egy olyan képed, ami felett nem lehet elsiklani, hiszen valóban Téged tükröz és a pixeleken át közvetíti a néző felé az üzenetet: HELLO, EZ VAGYOK ÉN! Egyszeri és megismételhetetlen...

 

Az "imádom" fotók titka

 

Küldetésemnek mindig a letisztult, részleteiben tökéletes fotók készítését tartom, amiknek egytől egyig lelkük van. Minden fotómra egyedi alkotásként tekintek, hiszen az elkészítésükhöz jóval többre van szükség, mint az exponáló gomb lenyomása. A tuti recept a szeretet, odafigyelés és nyitottság. Csak így örökíthetők meg igazán őszinte pillanatok. A megrendeléseim által bizalmat és esélyt kapok arra, hogy megmutassam a modelljeim szépségét. Ez egy igazán megtisztelő feladat, de egyben hatalmas felelősség is, ami talán sok fotósban nem is tudatosodik igazán... A Kanyar Magazinban írtam is arról, hogy hogyan változtatja meg egy fotózás az emberek életét, és az önmagukhoz való hozzáállásukat. Talán ebben a szösszenetben tudtam a legjobban összefoglalni a filozófiám, aminek szellemében alkotok.  A cikket itt olvashatod el.

 

Hogyan történik a fotózás?

 

A fotózások mindig beszélgetéssel indulnak, ami kétségtelenül a folyamat legfontosabb része és egyben a siker kulcsa is. Jó képeket csak oldott légkörben tudunk készíteni, így bemelegítésként megismerjük egymást és az egyedi igényeid alapján kialakítjuk a fotózás koncepcióját. A lehetőségek tárháza végtelen, legyen szó stúdiós vagy kültéri, komoly vagy laza, színes vagy fekete-fehér stb. képekről. Már a helyszínen közösen átnézzük az összes fotót, amiből kiválaszthatod a kedvenceid, amiket azonnal retusálok is. Szinte bármit tudok korrigálni a képen az ésszerűség határain belül, így nem kell aggódnod néhány pattanás, szem alatti karika vagy kósza hajtincs miatt. Végül Dropbox linken keresztül megosztom Veled a képeket, ahová igény szerint az összes elkészült nyers fotót is feltöltöm!

 

Az idő rohan, de az emlék örök...én pedig azért a mosolyért dolgozom, ami a modelljeim arcára kiül, amint meglátják magukról a tökéletes fotót! :)

                                                  

A szolgáltatás ára UniCard egyetemi kártyával:

9.990 Ft / 30 - 60 perc stúdióban vagy kültéren

2 db azonnal retusált kép

Több fotó esetén, minden további kép retusálása: 1.490 Ft /db